Ontdek de magie van bewust reizen

House of Expeditions organiseert door het jaar events waar verbinden, ontmoeten, leren, ontdekken, inspireren en doen de rode draad zijn.

Het idee is simpel: mensen bij elkaar brengen die nieuwsgierig zijn, die dingen willen doen, iets nieuws willen leren en het ook nog eens heel leuk vinden om anderen te ontmoeten. Van workshops, filmavonden en lezingen tot en met avontuurlijke buitenactiviteiten en roadtrips. House of Expedition events zijn kleinschalig en tot aan de rand toe gevuld met inspiratie voor een actief, avontuurlijk en duurzaam leven. De ene keer gaan we naar buiten, de andere keer gaat het juist om de reis naar binnen.

 

 

De afgelopen jaren hebben we duizenden mensen bij elkaar gebracht, toegerust en op weg geholpen. De community van House of Expeditions kwam zo tot leven, groeide door op vertrouwen en bestaat tot op de dag van vandaag uit mensen die, net als wij, van elke dag een avontuur willen maken en tegelijkertijd een bijdrage willen leveren aan de wereld van vandaag en morgen.

 

 

House of Expedition is een Business Expedition Club. Onze leden krijgen korting, iets extra’s of toegang tot onze academy en events die exclusief voor leden worden georganiseerd.

 

Wil je hier vaker bij zijn? Word dan lid van House of Expeditions.

Word lid!