Luister naar inspirerende verhalen!

Abonneer je op de podcast voor ondernemende leiders, waarin inspirerende avonturiers en pioniers vertellen over hun geweldige ontdekkingsreizen naar het onbekende. Ze nemen ons mee in hun hoogte- en dieptepunten en delen met jou al hun inzichten, tips en tricks, zodat ook jij jouw dromen kunt realiseren.

Laatste Aflevering

Het Expeditie Café
Het Expeditie Café
Jonathan Nolan | Van Vissen naar Visies: Ondernemerschap en Community Building
Aan het laden
/

Over de show

Hoe realiseer je dromen in een voortdurend veranderende wereld? Hoe navigeer je door onbekende gebieden? Hoe kies je potentiële doelen? Hoe inspireer je mensen om mee te doen en het onbekende te verkennen? Hoe bereid je je voor op een zoektocht? Wat heb je nodig om expeditieleider te zijn?

Wat kunnen we leren van bergbeklimmers, oceaanroeiers, ultralopers, digitale nomaden, ondernemers, topmanagers, etc.?

Wij volgen inspirerende avonturiers en ontdekkingsreizigers op hun adembenemende (zaken)expedities.

Ze delen niet alleen hun ontberingen en hoogtepunten, maar ook hun gedachten, terwijl ze ons laten weten hoe deze expedities hen, hun bedrijf en hun dagelijks leven hebben veranderd.

Meet the Hosts

Hendrik Martens

Hendrik Martens heeft jarenlange ervaring in co-creatie trajecten waarbij hij duizenden mensen in beweging bracht. Die ervaring gebruikt hij nu als podcasthost om zijn gasten te prikkelen.

Jan Fokke Oosterhof

Jan Fokke Oosterhof schuift aan als host. Hij is avonturier met een bedrijfseconomische achtergrond en met die twee petten op legt hij graag de gasten het spreekwoordelijke vuur aan de schenen.

Stay Connected, join our newsletter

Nieuwe Aflevering

Wij publiceren WEKELIJKS!

Onze gast zijn?